Form Submission - Ro makker

Navn: Tommy Thomsen

Søger: Ro makkere i havkajak i weekenden og på fridage her i vinter halv året

Skriv kort om dig selv: Mand på 53 år, ror havkajak, og har roet siden 2001 men havkajak siden 2009. ror i Stouby havkajak hvor jeg har erhvervet div. kursuser og fungere som klubinstruktør og er med i aktivitets teamet, jeg er for nylig blevet medlem her i Silkeborg igen og mangle en eller flere at ro sammen med, skulle gerne holde niveau med over 150 i måneden her hen over vinter. Tager gerne på lange ture men også turen på 10 -12 km både på Silkeborgsøerne men også på havet. Har samarbejde med Snaptun, Fredericia og Brejning havkajak klubberne og deltager i deres ture også. Hvis du står og mangler selskab på dine ro ture og der er plads til en mere så send en sms på 30 23 50 89 og lad os aftale noget.

(Sent via Silkeborg Kajakklub http://silkeborg-kajakklub.org )