Form Submission - Ro makker

Navn: Birthe Schrøder-Thomsen

Søger: Jeg holder mest af hyggeture i godt vejr på roligt vand.. ca. 6-8 km/t - gerne 10-15 km/tur. Vil gerne ro sammen med morgenmænd m/k -eller nogen der måske har fridage midt i ugen. Har selv fri de fleste onsdage + lidt mere her i efteråret. Prøv bare lykken. I weekender også gerne fra morgenstunden. Om du er 20 eller 70 år spiller ingen rolle (jeg er selv årgang 59).

Skriv kort om dig selv: Jeg ror en del i Roklubben, men holder meget af kajak i godt vejr - koldt vejr eller lidt regn er ok -men ikke for meget blæst. Har dog prøvet Gudenåen modstrøms i modvind 8 m/s sidste år-men det var før jeg fik problemer med skulderen.. Jeg ror tur-kajak ( runner), da jeg gerne vil kunne slappe af og nyde naturen. På dage hvor der er tid til det vil jeg godt ro længere - evt. med madpakke. Jeg har meldt mig til turen til Kongensbro den 7. dec. Mit tlf. nr er : 3027 2302 - og jeg bor på Højmarksvænget 94 her i byen.