I slutningen af foråret begyndelsen af sommeren tilbyder vi at omskole turkajakroere til at ro havkajak. Så meld dig på kurset - der kommer formentlig kun et kursus med plads til 14 personer.

For at deltage på kurset skal du have et gældende IPP2 bevis til turkajak. Kurset udbydes kun til medlemmer af Silkeborg Kajakklub

På kurset gennemgås alle de ting, der er specielle for havkajak - rotag, styretag, kantning, sikkerhedsforhold, selv- og makkerredning etc.

Prisen for deltagelse er kr. 360,00 - som du betaler samtidig med at du tilmelder dig kurset. Vi kommer så tilbage til med datoerne, når de enkelte kurser er planlagt.

Kurset foregår over et par aftener, og når alle øvelserne er gennemført og bestået udstedes der IPP2 bevis til havkajak.

 


Omskolingskursus 2020 - fra havkajak til turkajak

I slutning af foråret begyndelsen af sommeren vil der, hvis der er interesse nok, blive afholdt et omskolingskursus fra havkajak til turkajak. Så meld dig på kurset - der kommer formentlig kun et kursus med plads til 10 personer.

For at deltage på kurset skal du have et gældende IPP2 bevis til havkajak. Kurset udbydes kun til medlemmer af Silkeborg Kajakklub.

Prisen for deltagelse er kr. 360,00, som du betaler samtidig med, at du tilmelder dig kurset. Vi kommer så tilbage med datoerne, når de enkelte kurser er planlagt.

Kurset foregår over nogen aftener, og når alle øvelserne er gennemført og bestået udstedes IPP2 bevis til turkajak.