Interesselister 2020

Opbevaring af personoplysninger i forbindelse med tilmeldinger på denne side er gældende i henhold til vores privatlivspolitik.

INSTRUKTION for børn og unge 2019

Instruktions holdet fyldes med de, der står først på interesselisten - altså ”først til mølle” princippet.
Alle der står på interesselisten, får i januar/februar måned 2019 en mail fra vores sekretær Annemette Bach Larsen. Du skal herefter melde tilbage, om du stadig ønsker at påbegynde kajak instruktion.

I løbet af april måned 2019, vil du modtage en mail med informationer om bl.a. dato for svømmeprøve samt træningstider.

Vi starter instruktionen i april i svømmehallen, hvor alle skal aflægge en svømmeprøve på 350 m (2007 og yngre) og 600 m (2006 og ældre), som er et krav for optagelse i klubben.

 

START PÅ VANDET Har du bestået svømmeprøven, kan du få lov at deltage i instruktions forløbet, som strækker sig over maj og juni – to gange ugentligt. Du skal under instruktions forløbet have roet minimum 75 km for at kunne blive tilbudt medlemskab i kajakklubben, hvilket ikke er noget problem, hvis du regelmæssigt møder op til instruktionen. Vi laver under instruktions forløbet diverse sikkerheds øvelser. Derfor er det kun tilladt at være væk fra instruktionen 2 gange.

 

Bliv medlem

Ønsker du at fortsætte med kajakroning, når du har gennemført instruktions programmet, kan du tilmelde dig her.Her finder du SIlkeborg Kajakklub