Silkeborg Kajakklub er klar til instruktion af nye medlemmer

Er du til et sundt og aktivt fritidsliv i skønne omgivelser, godt fællesskab og med alle muligheder for at gøre kajakroning til din nye fritidsbeskæftigelse.

Silkeborg Kajakklub tilbyder grundig og nøje tilrettelagt instruktion i turkajak. Vores hold af erfarne instruktører vil med grundig vejledning gøre dig i stand til at færdes sikkert på sø-systemet i silkeborg og give dig give dig de nødvendige færdigheder i håndtering af turkajak.

Silkeborg Kajakklub er beliggende lige i nåleøjet for det allerbedste ro-vand i Danmark. Vi har alt det nødvendige udstyr du skal bruge for at komme i gang. Du vil ikke få behov for en større investering for at komme til at ro fra klubben. Når du har gennemgået instruktions forløbet, er klubbens bådpark til din disposition når du har tid og lyst.

Vi har tilbud om fælles roning hele året, for alle niveauer. Turudvalget har planlagte ture klar hver år, både for hav og turkajak og er du til udfordringer på konkurrenceplan, er Silkeborg Kajakklub også det helt rigtige sted for dig. 

Er dette noget for dig? Tilmelding til instruktions hold er her:  Tilmelding