Havkajakkursus 20. maj kl. 11-14 og kl. 15-18

Kære havkajakroer.

 

Tom Knutsen har haft kontakt med en havkajakinstruktør Tue Olesen, som gerne vil lave et kursus for havkajakroere i klubben.

Det er lagt ind som en aktivitet på klubbens hjemmeside under Event-kalenderen.

Herunder kan du læse hvad det drejer sig om. Tilmelding via linket. Der er ikke angivet nogen frist, måske Tom kan svare tilbage på denne mail til alle.

 

Med venlig hilsen

Erik

 

Havkajakkursus 20. maj kl. 11-14 og kl. 15-18

3 timers kursus i effektiv og sikker manøvrering i din havkajak med instruktør Tue Olesen, som Tom Borgar Knutsen anbefaler som en af landets mest erfarne havkajakinstruktører med hundredevis af kurser bag sig og fokus på at give dig værktøjerne til bedre havkajakoplevelser.

Der tages udgangspunkt i at udnytte kajakkens design bedst muligt, og du lærer manøvrering ved hjælp af kantning, balance og styretag. På kurset lærer du gennem små opgaver og øvelser, hvordan din teknik kan forbedres og gøre din fortrolighed med kajakken større.

 

For yderligere information og tilmelding klik på linket:

http://onadventure.dk/silkeborg/

 

eller kontakt Tue på:

OnAdventure
Øster Hassing Vej 23
DK-9310 Vodskov
mobil: +45 6133 5015
mail: tue@onadventure.dk
web: onadventure.dk + kajakenergi.dk

Silkeborg Kajakklub er klar til instruktion af nye medlemmer

Er du til et sundt og aktivt fritidsliv i skønne omgivelser, godt fællesskab og med alle muligheder for at gøre kajakroning til din nye fritidsbeskæftigelse.

Silkeborg Kajakklub tilbyder grundig og nøje tilrettelagt instruktion i turkajak. Vores hold af erfarne instruktører vil med grundig vejledning gøre dig i stand til at færdes sikkert på sø-systemet i silkeborg og give dig give dig de nødvendige færdigheder i håndtering af turkajak.

Silkeborg Kajakklub er beliggende lige i nåleøjet for det allerbedste ro-vand i Danmark. Vi har alt det nødvendige udstyr du skal bruge for at komme i gang. Du vil ikke få behov for en større investering for at komme til at ro fra klubben. Når du har gennemgået instruktions forløbet, er klubbens bådpark til din disposition når du har tid og lyst.

Vi har tilbud om fælles roning hele året, for alle niveauer. Turudvalget har planlagte ture klar hver år, både for hav og turkajak og er du til udfordringer på konkurrenceplan, er Silkeborg Kajakklub også det helt rigtige sted for dig. 

Er dette noget for dig? Tilmelding til instruktions hold er her:  Tilmelding