Er du til et sundt og aktivt fritidsliv i skønne omgivelser, godt fællesskab og med alle muligheder for at gøre kajakroning til din nye fritidsbeskæftigelse, så skal du endelig læse videre.

Silkeborg Kajakklub tilbyder grundig og nøje tilrettelagt instruktion i havkajak. Vores hold af erfarne instruktører vil med grundig vejledning sætte dig i stand til at færdes sikkert i sø-systemet i Silkeborg og give dig de nødvendige færdigheder i håndtering af havkajak.

Silkeborg Kajakklub er beliggende lige i nåleøjet med det allerbedste ro-vand i Danmark. Vi har alt det nødvendige udstyr du skal bruge for at komme i gang. Du vil ikke få behov for en større investering for at komme til at ro fra klubben. Når du har gennemgået instruktionsforløbet, er klubbens bådpark til din disposition, når du har tid og lyst.

Vi har tilbud om fælles roning hele året, for alle niveauer. Turudvalget har planlagte ture klar hvert år, både for hav- og turkajak.

Før tilmelding til instruktion er det nødvendigt, at du har registreret dig på vor interesseliste ovenfor.Her finder du SIlkeborg Kajakklub