Sponsorudvalget har brug for dig !!!

Sponsorudvalget har brug for dig !!!

 

Kap og eliteafdelingen i Silkeborg Kajakklub er et stort foretagende, og der kræves temmelig mange penge for at holde det høje niveau i forhold til de unge atleter og deres gode præstationer.

 

Sponsorudvalget prøver, som navnet let antyder, at skaffe sponsorer til klubbens/afdelingens drift – Og det er her vi har brug for hjælp. Hjælpen er ikke nødvendigvis ensbetydende med et stort arbejde, men følgende er mulige opgaver:

 

 • Du har et godt forslag til en sponsor og meget gerne en indgangsvinkel/kontaktperson; kontakt sponsorudvalget hvis du foretrækker ikke selv at skulle gå videre med kontakten, så har vi noget at arbejde videre med.

   

 • Du har et godt forslag til en sponsor og meget gerne en indgangsvinkel/kontaktperson; kontakt sponsorudvalget hvis du kunne tænke dig selv at arbejde videre med kontakten, så forsyner vi dig med materiale og oplysninger så opgaven bliver grebet rigtigt an.

   

 • Du kunne godt tænke dig at tage kontakten til en potentiel sponsor; kontakt sponsorudvalget, så forsyner vi dig med både materiale og oplysninger samt en du kan prøve at ”lokke ind i folden”.

   

 • Du kunne godt tænke dig at være kontaktperson til en etableret sponsor (vedligeholdelse i form af 1-2 årlige kontakter for at sikre at sponsoratet fortsætter; kontakt sponsorudvalget.

   

 • Ved du ikke rigtig om du har den rigtige hjælp at tilbyde så tag chancen og kontakt

  sponsorudvalget alligevel, vi kan altid finde noget der skal bruges hjælp til.

 

Dette opråb er naturligvis primært henvendt til forældre til, samt aktive i kap/eliteafdelingen, men er du motionist/hyggeroer og kunne tænke dig at bidrage vil dit input blive taget imod med kyshånd.

 

Grib chancen for at slippe af med den lidt dårlige samvittighed over ikke at bidrage helt så meget som ”dem du ved nok” - så kan vi fortsat holde det høje ambitionsniveau.

 

Fang os på mail, telefon eller grib fat når du ser os i klubben.......

 

Med venlig hilsen,

Sponsorudvalget