Danmarksmesterskab i kano- og kajaksprint på Silkeborg Langsø i 2019

Kære medlemmer

Som I måske har læst i dagens avis, så er det lykkedes os at få de danske mesterskaber i kano- og kajaksprint til robanerne på Silkeborg Langsø i 2019. Det er en KÆMPE opgave og vi får nok at se til. Som I nok kan gætte, så skal der bruges mange frivillige for at løfte opgaven, og I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 30. august – 1. september 2019.

 Herunder dagens omtale fra MidtJyllands Avis:

 

Silkeborg Kajakklub er udvalgt til at være vært for DM for kano og kajak

 KAJAK Smilene er store og stoltheden til at føle på hos Silkeborg Kajakklub. Klubben er blevet tildelt værtskabet for de danske mesterskaber i kano- og kajakroning i 2019. Kapløbet om mesterskabet stod mellem Holstebro og Silkeborg.

- De sidste 8-10 år vi afholdt mange stævner og mesterskaber. Det er gået rigtig godt, og vi er nu klar til at tage et skridt op ad stigen til næste udfordring, siger stævneleder Lars Damgaard.

Kajakklubben kan se frem til en meget stor opgave.

- Normalt håndterer vi mellem 200-230 roere og cirka 160 starter til vores stævner. Til danmarksmesterskaberne har der de sidste par år været cirka 400 deltagere til start i mere end 320 løb, så det er dobbelt så mange løb og mange flere roere end vi tidligere har set på Silkeborg Langsø, siger Lars Damgaard.

De mange starter betyder, at DM vil foregå over tre dage fra den 30. august til 1. september 2019. Desuden skal der etableres overnatningsmuligheder for deltagerne samt deres trænere, ledere og øvrige tilskuere.

- Det er en stor opgave for klubben og mange frivillige skal mobiliseres. Arbejdet er allerede sat i gang, siger Lars Damgaard, der glæder sig over, at kajakklubben har fine faciliteter ved Søsportens Hus ved Silkeborg Langsø.

- Så vi glæder os til at byde det danske kano- og kajakfolk samt hele Silkeborg velkommen til et spændende mesterskab i flotte rammer, lyder det fra stævnelederen.

Langsø