Kig forbi Sølystparken og Søsportens Hus den 4.-6. august

I den kommende weekend vil der være livlig aktivitet ved Søsportens Hus i forbindelse med klubbens værtsskab ved de Nordiske Mesterskaber 2017. Allerede fredag kl. 18 skal mesterskabet åbnes. Borgmester Steen Vindum kigger forbi og fanerne skal til tops. Alt sammen imens Prinsens Musikkorps spiller. Prinsens Musikkorps betjener populært sagt Kongehuset, Forsvaret og Det Danske Folk. Det gøres med musik, ved royale begivenheder (bryllupper, fødselsdage m.v.), royale besøg, parader, marchture og andet ceremoniel – eller som nu ved det Nordiske Mesterskab.
Lørdag kl. 9.00 går starten på det første løb. For de som ikke kender Nordisk Mesterskab, så er det lidt noget andet end en almindelig regatta med indledende og semifinaler. Til Nordisk Mesterskab er der kun finaleløb. I hvert løb må hvert land (Norge, Sverige, Finland og Danmark) stille med 2 både til start (dog 5 både på 2500m/5000m).

Program, startlister og resultater kan findes her:

http://results.imas-sport.com/silkeborg/regatta.php?competition=wettkampf_159

Lørdag kl. 13 vil den sidste etape af Søsportens Hus blive åbnet. Der er igen lagt op til et spændende program og festivitas.

Vi håber du vil komme forbi Sølystparken i løbet af weekenden. Det er i hvert fald masser af aktivitet og mange gode grunde til det. I salgsvognen kan du købe kaffe, kage, pølser m.v.