Tak for Sponsorløb 2017

Onsdag d. 7. juni gentog Silkeborg Kajakklub succesen med sponsorløb for 3. år i træk - denne gang på åen foran kajakklubben (flyttet fra Langsøen ved Søsportens Hus pga. det dårlige vejr).

Vi havde en fantastisk eftermiddag/aften med stort fremmøde, god stemning, velstegte pølse og endnu vigtigere... med mange roere på vandet – i alt 44 roere i alderen 11-20 år, der roede samlet 516 km på 1 time (hver roer roede mellem 9 og 14 km) lige fra nybegyndere til Danske og Nordiske mestre.

Sponsorstævnet blev afsluttet med gastronomisk Mormormad fra Underhuset til alle roere.

Stor tak til roere, forældre, bedsteforældre og frivillige i klubben for arbejdet med, at indsamle kontrakter og penge. Det var herligt endnu engang, at opleve den kæmpe store opbakning fra alle jer der deltog i jagten på sponsorer, og sammen fik i samlet 85.000 kr ind (penge og gaver), til Kap og Eliteudvalget, - og altså dermed til Jer selv. Fantastisk flot arbejde!

Talentarbejdet i Silkeborg Kajakklub er mangfoldigt og omfattende, så derfor er vi rigtig glade for at mærke den kæmpe store opbakning, som en stor skare af erhvervsdrivende, forældre, bedsteforældre og venner viser os. Både pengene og de fine gaver, som omsættes til penge ved et amerikansk lotteri i forbindelse med Silkeborg Regatta skal understøtte dette.