Ny tøjsponsor

Tøjfirmaet Trimtex er et norsk firma som har specialiseret sig i specialdesignet sportstøj inden for primært løb, triatlon, cykel, langrend og orienteringsløb, men leverer også til mange andre klubber bl.a. til Norges største kajakklub i Oslo med 1.800 medlemmer og til Norges kajaklandshold. Trimtex produkter er og skal være førende på kvalitet og har ubegrænsede design muligheder.

Klubtøj og design

Vi har ifm aftalen fået lavet vores helt eget nye design af vores klubtøj og det kan ses og købes i vores egen webshop her (http://trimtex.dk/da/mit-trimtex/silkeborg-kajakklub/) – følg nedenstående beskrivelse. Se også design i vedhæftede oversigt. Vores webshop vil være åben for bestilling 2-3 gange om året og leveringsuge vil fremgå af webshoppen. Produkterne bliver specialproduceret og er ikke noget der ligger på lager. Derfor er leveringstiden ca. 5 uger, og der er heller ikke returret på speciallavede produkter, derfor at det vigtigt at I benytter jer af nedenstående prøvemuligheder.

Derudover kan alle klubbens medlemmer altid købe alle Trimtex’ øvrige varer med 25 % rabat, så længe nedenstående klubkode er registreret på jeres personlige konto.

Tøjprøvning

Trimtex er en internetbaseret virksomhed og har ikke egentlige butikker.

Vi er dog så heldige, at Trimtex har kontor og showroom her i Silkeborg, så her er man altid velkommen til at kigge forbi for at se deres udvalg. Der er dog ikke muligt at prøve forskellige størrelser, da der kun er kollektionsprøver, derfor anbefaler vi, at I møder op til nedenstående prøvedag.

Her i opstartsfasen med den nye aftale arrangerer vi mulighed for at prøve det nye tøj ifm Handicap onsdag 24/5 kl 18-20 i klubben

Sådan gør du

De af Jer, der ikke har oprettet en konto tidligere, I skal gå til http://trimtex.dk/ og oprette en personlig konto. Det gøres ved at klikke øverst til højre.

Derefter klikker I på Min Konto øverst og derefter på Mit Trimtex i menuen til venstre.

På denne side står der ”Teamkode til ind logning *” og i dette felt skal I skrive ”silkeborgkajak” og klikke på tilføj.
Når koden er tilføjet så kan I klikke på «Besøg Teamshoppen» og så er det bare at shoppe det I vil. Alle kan handle fra standard sortimentet med 25% rabat på den samme ordre. Standard ting vil blive afsendt med det samme, mens Klub produkterne vil blive sendt når de er produceret med levering i uge 28.

Dem der har konto fra tidligere og har lagt teamkoden ind, de kan bare logge ind på deres konto og så kan de handle med det samme.

Bestillingsfrist er 4/6 kl. 23:59

Husk at når shoppen lukker d. 4/6, så er der helt lukket for bestilling og ordrene går direkte i produktion. Dermed er det ikke muligt at bestille igen før næste shop åbner. Alle der har bestilt skal får en ordrebekræftelse på deres mail, hvis man ikke får denne, så er ordren ikke gået igennem.

Ved problemer med bestilling kontakt kundeservice:

https://trimtex.dk/da/help

Hvis man har kigget på nogle standard ting og gerne vil tilbage til Klub/Firma produkterne, så klikker man bare på menuen med Jeres ”kundenavn” øverst til højre.

Garanti

Trimtex giver to års garanti på syninger og lynlåse ved normal brug. Så skulle der være problemer med dette, så bedes I skrive en mail til reklamasjon@trimtex.no med forklaring, billede dokumentation og kopi af jeres ordrebekræftelse. Så vil I få hurtig hjælp.

Med venlig hilsen

Kent Skovsager , Tlf.: 4160 4184