3 vandrepokaler til Silkeborg Kajakklub

Ved Dansk Kano og Kajak Forbunds årsmøde i denne weekend modtog Silkeborg Kajakklub tre vandrepokaler for klubbens sportslige resultater i 2016.

Lyngby Pokalen vindes af den klub, der har opnået flest point efter et pointsystem ud fra placeringer i alle udskrevne løb ved DM sprint. Pokalen har eksisteret siden 1971 og 2016 var 14. gang klubben vandt pokalen.

Pagajs 75 års jubilæumspokal, der er erstattet af Gladsaxe Pokalen, vindes af den klub, der har flest gennemførende roere i U14, U16 og U18 til DM sprint. Pokalen har eksisteret siden 1989 og det var 21. gang Silkeborg Kajakklub vandt pokalen.

SLF-pokalen vindes af den klub, der har opnået flest point efter et pointsystem ud fra placeringer i alle udskrevne løb ved DM maraton. Pokalen har eksisteret siden 2006 og det var 6. gang Silkeborg Kajakklub vandt pokalen.

Pokalerne kan beskues i Vikingesalen og vil pryde pokal-skabet det næste års tid. Forhåbentlig skal de blot ud af skabet for at blive graveret og overrakt til Silkeborg Kajakklub igen til næste årsmøde.

Tillykke.

IMG_1833.JPG