De danske mesterskaber i Kajakpolo er fordelt.

Silkeborg-holdene leverede en super-god indsats og blandede sig flot i toppen.
Liga-holdet blev suppleret med nyoprykkede spillere i foråret, og har hen gennem sæsonen skullet spille holdet sammen. Før slutspillet lå de på en tredjeplads, men ved det afsluttende DM-stævne fandt de storspillet frem og havde kvalificeret sig til finalen allerede før deres sidste kamp i slutspillet.
Finalemodstanderen fra Skovshoved var blevet banket 7-3 om formiddagen, men i finalen rakte det ikke. Skovshoved vandt guldet med en kneben sejr på 4-3.

Gennemsnitsalderen på vores U18-hold er kun 16 år, og de fleste spiller kun med i turneringen for andet år, men de har udviklet sig utroligt godt hen gennem året, og kulminerede også med storspil ved DM.
I slutspillet blev Skovshoved, som endte på 4.pladsen besejret med 5-0 og de senere sølvvindere blev besejret 3-0. Desværre var den store udvikling kommet for sent i sæsonen, så pga. point ført med fra tidligere kampe, kom Silkeborg lige nøjagtigt ikke i finalen. Silkeborg spillede derfor om bronze, som de vandt med knusende 7-0.   

Silkeborgs andendivisionshold er svækket fordi de har afgivet spillere til ligaholdet, så deres vigtigste opgave i år var at undgå nedrykning. De havnede i nederste halvdel i divisionen, men spillede sig fri af nedrykningen.

Rene Maretti var nede i klubben for at ønske held og lykke, da traileren blev pakket fredag aften.
Han lovede kage til alle, som fik metal med hjem. Kvaliteten ville dog afhænge af hvilket metal. Hvis det blev bronze ville han muligvis selv stå for bagningen.
Vi er glade for opbakningen, og ser med frygt og bæven frem til hans hjemmebag.

Sådan kan en bronzemedalje også fejres. Bemærk også medaljeskamlen. FlensburgER Pils støtter sporten.

Sådan kan en bronzemedalje også fejres.
Bemærk også medaljeskamlen. FlensburgER Pils støtter sporten.