Forstærket Silkeborg-hold vandt vigtigt polo-stævne i Holland.

Silkeborgs Ligahold i kajakpolo var i weekenden tilmeldt til et af Europas vigtigste stævner i Deventer, Holland. 
Silkeborgs hold var noget svækket i og med at Jakob Pixi er skadet i albuen og Martin, Rasmus og Rasmus ikke kunne i denne weekend. Dermed stod Silkeborg blot tilbage med tre spillere: Mathias, Jeppe og Andreas. De fik derfor erstatning af Hasse Thomsen fra Skovshoved og Emil Holm fra Neptun. Dermed kunne de stille hold, men havde ingen udskiftere, så holdets 5 mand måtte spille fuld tid i alle kampe. 

Silkeborg startede ud med at tabe 1-2 til det legendariske og bundrutinerede hold fra Deventer, der blandt andet har vundet Champions League flere gange. Det skulle dog vise sig at blive turneringens eneste hold, der kunne volde Silkeborg problemer! Silkeborg spillede sig nemlig i finalen! 
Vejen til finalen blev brolagt med mange flotte sejre, blandt andet over det belgiske mesterhold Gent (5-1) og over det hollandske mesterhold Odyseus (4-0). Derudover vandt Silkeborg 6-2 over Penine (England), 9-5 over Viking Venlo (Holland) og 7-0 over Rjinland (Holland). 
I finalen stod Silkeborg endnu en gang overfor Deventer; et hold, som Silkeborg aldrig har formået at slå. Finalen blev en gyser af en anden verden. Trods utallige chancer til begge hold, viste tavlen stadig 0-0, da dommeren fløjtede til pause. I anden halvleg kom der dog lidt mere kvalitet i afslutningerne. Hasse Thomsen viste vejen med den længe ventede scoring til 1-0. Deventer lagde et enormt tryk og pres, men Silkeborgs jernforsvar stod imod og med fire minutter igen øgede Mathias Keegan til 2-0. Det resulterede i at Deventer gik mand-mand, en disciplin de mestrer til fulde. Med to minutter igen kom bolden både forbi det bundsolide forsvar og den bundsolide målmand Jeppe Iversen. Silkeborg blev forsat presset voldsomt, men formåede at holde bolden ude af nettet, og kunne dermed lade sig hylde som mestre, efter tyve hæsblæsende minutter.

Et hurtigt opslag i statistikkerne viser, at Deventer har vundet Champions League for klubhold 8 gange siden år 2000, så det var ikke hvem som helst, der blev slået på hjemmebane af det lidt forstærkede Silkeborghold.