Nordisk mesterskab på Silkeborg Langsø 2017

KAJAK Mens planlægningen af 3. etape af Søsportens Hus er i fuld gang, har Dansk Kano- og Kajakforbund sammen med de nordiske lande givet værtskabet for de nordiske mesterskaber 2017 til Silkeborg Kajakklub.

Afholdelsen sker den 5.-6. august 2017, og der ventes at mere end 200 roere og op mod
500 trænere, ledere og familiemedlemmer besøger Silkeborg. Mesterskabernes omdrejningspunkt vil foregå i de nye flotte rammer af 3. etape i Søsportens Hus ved Silkeborg Langsø, hvorfra der vil være publikumsfaciliteter, atletområde og mål.

- Med de nye faciliteter glæder Silkeborg Kajakklub sig til at byde velkommen til et komplet rostadion og i rammer, hvor mesterskaberne kan afvikles i topprofessionelt, fortæller Lars Damgaard fra klubben.

Netop i denne uge er 23 kajaktalenter fra Silkeborg Kajakklub i alderen 15-21 år udtaget til kajaklandsholdet, som skal præsentere Danmark ved de nordiske mesterskaber 2016 i Lathi, Finland. De 23 roere er et rekordstort antal og viser resultatet af flere års store og målrettede indsats med talentudvikling i Silkeborg Kajakklub.