Nye DKF U16, U18 og U23 Bruttolandshold

Dansk Kano og Kajak Forbund har udtaget nye U16, U18 og U23 Bruttolandshold. De tidligere U16, U18 og U23 Bruttolandshold, der har været samlet 2-3 gange hver igennem vinterhalvåret 2015/2016, var udtaget på baggrund af resultater opnået i sæsonen 2015. Men med sæsonstart 2016 ved Copenhagen Spring regatta den 23. og 24. april var der grundlag for at udtage nye U16, U18 og U23 Bruttolandshold og dermed samle de talenter, der præsterede bedst ved sæsonstarten.

Silkeborg Kajakklub har fået udtaget ikke mindre end 20 stk. talenter til de 3 nye U Landshold.

Til U16 Bruttolandsholdet er: Christian Farstad, Gustav Skovsager, Thorbjørn Rask, Caroline Emilie Faurschou og Matilde F. Christensen udtaget.

Til U18 Bruttolandsholdet er: Emil Skovgaard, Mads Thomsen, Alexandra Schmidt Svendsen, Cathrine Rask, Mette Graversen og Line Langelund udtaget.

Til U23 Bruttolandsholdet er: Casper Pretzmann, Jeppe Jensby, Jonathan Dagnæs, Mads Brandt Pedersen, Morten Graversen, Nicolai Winther, Anne-Sofie Winther, Katrine Græsbøll Christensen og Nanna Aagaard udtaget.

U16 Bruttolandsholdet har været samlet til træning i Lyngby Kanoklub den 5. og 6. maj. U18 Bruttolandsholdet skal samles til træning, i Kano og Kajakklubben 361 i Bagsværd i weekenden den 7. og 8. maj. Og U23 Bruttolandsholdet skal samles på DKFs Elitecenter i Bagsværd ligeledes den 7. og 8. maj.

Silkeborg Kajakklub ønsker tillykke med udtagelserne.