Morten Graversen udtaget til OL kvalifikation og World Cup 1 2016

Morten Graversen er pt. på endnu en træningslejri udlandet. Morten var op til sæsonstarten 2016 på en længerevarende træningslejr i Florida sammen med det danske landshold. Og efter hjemkomsten og deltagelse i Copenhagen Spring regatta den 23. og 24. april blev Morten Graversen og Niels Boe (Maribo) udtaget til OL Kvalifikationsstævnet i Duisburg den 17.-19. maj, hvor de sidste europæiske pladser uddeles. Som forberedelse til OL Kvalifikationsstævnet er det danske landshold netop nu på træningslejr i Zolnok i Ungarn. 

Morten Graversen deltager ved OL kvalifikationsstævnet i K2 1.000m. hvor der kun er én europæisk plads tilbage, så det er altså en førsteplads der kræves for at komme med til OL i Rio, hvilket synes meget vanskeligt.

I dagene efter OL kvalifikationsstævnet, den 20.-22.maj, deltager det danske landshold i sæsonens første World Cup stævne ligeledes i Duisburg.  Og igen deltager Morten Graversen i K2 1.000m. sammen med Niels Boe fra Maribo Kajakklub.