Stor deltagelse ved Havneræs den 7. februar

Silkeborg Kajakklub deltog med 46 aktive ved Havneræs i Silkeborg søndag den 7. februar, og mange leverede flotte præstationer.  Bl.a. vandt Emil Kræmer Herre Senior K1 10 km. Emil Kræmer kom godt fra start, og fik følgeskab af Rune Kristensen fra Kajakklubben Limfjorden og Thorbjørn Sejer Jensen fra Marselisborg Kajak Club.  De 3 fulgtes ad de første 9 km. men ved sidste vending i havnen satte Emil Kræmer et ryk ind, som hverken Rune Kristensen eller Thorbjørn Sejer Jensen kunne følge. Emil Kræmer fik dermed et lille hul, som han holdt frem til mål og vandt i tiden 48,59 min. Rune Kristensen blev nr. 2 i 49,16 min. og Thorbjørn Sejer Jensen blev nr. 3 i 49,17 min.

 Silkeborg Kajakklubs havde rigtig mange deltagere på 5 km. ruten, hvoraf flere vandt deres klasse.

Der var bl.a. førstepladser til:

Dame K2 5 km. Liv Selmer og Hanne Selmer nr. 1 i 29,58 min.

Herre K2 5 km. Sebastian Søndergaard og Magnus Langkjær nr. 1 i 25,21min.

Mix K2 5 km. Thomas Rask og Camilla Rask nr. 1 i 27,24 min.

Herre K1 Turkajak 5 km. Christian Fenger-Eriksen nr. 1 i 32,38 min.

Dame K1 5 km. Astrid Eichler Hansen nr. 1 i 29,03 min.

Herre K1 5 km. Frederik Juhl nr. 1 i 30,11 min.

Drenge U12 K1 5 km. Rasmus Aborg nr. 1 i 36,58 min.

Dame K2 10 km. Line Langelund og Matilde F. Christensen nr. 1 i 49,56 min.

Udover alle klassevinderne deltog: Cecilie Amstrup, Kristine Rohde, Gitte Thybo, Frida-Marie Farstad, Nicolai Kristensen, Silas Dupont, Johan Farstad, Marius Farstad, Rune Kristensen, Line Kristensen, Julie Larsen, Frida Bernth Davidsen, Carl Hinge, Anton Hinge, Nanna Brandt, Frederikke Maretti, Nicolai Winther, Mads Holm, Emil Skovgaard, Christian Farstad, Jonathan Dagnæs, Matias Fenger-Eriksen, Søren Maretti, Oskar Schaufuss, Lukas Solne, Preben Trærup, Morten Bujakewitz, Karsten Hinge, Maja Hinge, Jan Højris, Finn Pape og Cathrine Rask.

I alt havde Havneræset deltagelse af 152 deltagere, fra 15 danske og 3 tyske klubber.

Tak til sponsorere, og alle frivillige der hjalp med til at det blev et vellykket arrangementet.

Og tak til de forældre der havde køkkentjansen.

Og endelig også tak til de unge kaproere, der hjalp med oprydning både inde og ude før og efter stævnet.