Mathias Jensen ”solgt” til Italien!

Mathias Jensen, som er holdkaptajn på vores liga-hold, har fået et enestående tilbud fra Napoli i den italienske Serie-A.
Napoli er nyoprykkere og har et meget ungt hold, så de søgte forstærkning for at kunne opfylde deres ambitioner i Serie A. De har set Mathias ved flere lejligheder, bl.a. da Silkeborg i 2016 vandt Deventer Cup og ved VM i Italien i September.
Tilbuddet omfatter ikke egentlig løn, men klubben dækker alle udgifter til rejser og ophold i forbindelse med stævner, turnering og træning. Mathias bliver fortsat boende i Aalborg og passer sine studier der.

Aftalen er en kæmpestor anerkendelse til dansk kajakpolo og de trænere, der har betydet noget for Mathias' udvikling især Jeppe Iversen i ungdomsårene og Peter Ravn som U21-landstræner, men først og sidst en belønning for Mathias' egen træningsindsats og indstilling til sin sport.

Tabet er selvfølgeligt en alvorlig udfordring for vores mål om at vinde DM i 2017, men da vi samtidigt har fået Jannick Iversen hjem fra Bundesligaen, så er målet uændret.

DKF arbejder i øvrigt med planer om en regelændring, så det bliver tilladt at spille i flere landes turneringer samtidigt, men tiden må vise, om det giver mulighed for at benytte Mathias en smule i Danmarksturneringen i 2017.