Finn Pape får nyt job i DKF

Efter ca. 32 år som træner i Silkeborg Kajakklub, er Finn fra 1. januar 2017 blevet ansat på fuld tid i DKF som Talentchef og assistenttræner på Elitecenteret i Bagsværd.

Finn har gennem de seneste 2 år arbejdet i en delt stilling, dels i Silkeborg Kajakklub som Cheftræner og dels som Talentchef i DKF, men DKF og Finn er nu klar til at tage et yderligere skridt i samarbejdet med den nye fuldtidsstilling.

Finn har i sine mange år som træner været en bærende kraft i udviklingen af rigtig mange talenter i klubben, som de seneste år har ført til både OL deltagelse og mange medaljer ved EM og VM.

Derfor bliver det et stort tab for klubben, at Finn nu starter 100% i DKF, men vi støtter naturligvis Finn i den nye store mulighed og tror på, at det er godt for udviklingen af kajaksporten i Danmark.

Overgangen sker formelt 1. januar, men vi er i dialog med DKF og Finn om en aftale som skal sikre en lidt mere glidende overgang.

Vi er naturligvis allerede gået i gang med at drøfte ny trænerstruktur og –bemanding, men det kommer sandsynligvis til at tage lidt tid inden vi har en løsning klar.

Som en hjælp kan vi glædeligvis informere om, at Nicolaj Blach starter som KC assistenttræner nu med træning ca. 2 gange om ugen.

Nikolaj Blach

Nikolaj Blach

 

Stort tillykke til Finn med det nye job!

Og velkommen til Nicolaj som ny assistenttræner.

 

Venlig hilsen

René Maretti

Thomas Rask

Kent Skovsager

 

Læs også: http://kano-kajak.org/2016/11/18/ny-stilling-til-finn-pape/