MAX-KAYAK er ny sølvsponsor.

Max-Kayak har været en af vores gode sponsorer gennem flere år.

Max har gennem flere år givet præmier til Havneræs og Paradisløb og været flittig til at være til stede ved vores stævner, senest var han med sin salgsvogn i urimelig hård konkurrence med det amerikanske lotteri til Silkeborg Regatta.

Max er selv aktiv roer, men var i sin ungdom faktisk på ungdomslandsholdet i cykling, hvor en knæskade desværre satte en stopper for ambitionerne. Max fandt derefter et godt træningsmiljø i Marselisborg Kajakklub, og han kan stadigvæk ses på vandet til Paradisløbet, typisk i mix K2.

Max har med sit sølvsponsorat givet klubben en Zedtech Pro-Elite Maraton K2, grøn med sort bund. Lækker båd, som uden tvivl bliver et godt element i klubbens maratonprojekt.

Grøn er som bekendt håbets farve, og derfor kører den med til VM Maraton i Ungarn på mandag, hvor den måske får sin internationale debut lørdag kl. 09.03.

Silkeborg Kajakklub omtales i livestream og andre steder, som Europas bedste maratonklub, og det kan vi da kun give medhold i, og Max-Kayaks bidrag til klubben medvirker til at vi kan forsøge at leve op til den fine reklame og omtale.

Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med Max-Kayak.

Se meget mere her: www.max-kayak.dk