EM sølv til Søren Maretti og Jonathan Dagnæs

På sidstedagen af Europamesterskaberne i kajak-maraton blev det til endnu en EM medalje til de stærke U18 talenter fra Silkeborg Kajakklub. Søren Maretti og Jonathan Dagnæs vandt sølv i U18 K2.

Søren og  Jonathan Dagnæs kom godt fra start og lå med i førergruppen på 8 både, da de på anden af de 5 omgange, da de kom på indersiden af en vendebøje. De måtte bakke for at komme på rigtig side af bøjen og mistede ca. 1 min. til førergruppen. Resten af løbet kæmpede Søren og Jonathan hårdt for at komme frem til førergruppen igen. Og undervejs var de både helt fremme i førergruppen, men på andre tidspunkter også lidt bagefter igen. Men da løbet skulle afgøres med ca. 500m. igen havde Søren Maretti og Jonathan Dagnæs kæmpet sig op på andenpladsen, og var kun ca. 5 sek. efter vinderne i mål.

Den anden danske båd i Herre U18 K2 med Rasmus Vium Madsen og Emil Kræmer roede også et rigtig flot løb, hvor de lå i grupperne lige bag førerfeltet hele løbet. Rasmus Vium Madsen og Emil Kræmer endte på 9. pladsen og var kun 52 sek. efter vinderne, hvilket viser hvor jævnbyrdig løbet var.