EM guld til Cathrine Rask og Line Langelund Eriksen i U18 K2 og EM bronze til Nikolai Grønbjerg Winther

Cathrine Rask og Line Langelund Eriksen vandt på 2. dagen af Europamesterskaberne i kajak-maraton guld i Dame U18 K2. I fredagens K1 løb havde Cathrine Rask vundet guld, og blev således dobbelt Europamester. Kort efter starten dannede Cathrine og Line en førergruppe sammen med en tysk båd. Men mod slutningen slap kræfterne op hos tyskerne, og Cathrine og Line kunne ro alene i mål med et forspring på 1,08 min.

I Herre U18 K1 vandt Nikolai Grønbjerg Winther bronze og Jonathan Dagnæs blev nr. 4. Nikolai og Jonathan dannede sammen med 2 engelske både en førergruppe, der var samlet helt frem til sidste overbæring ca. 900m. før mål. Her viste de 2 englændere stor styrke, som Nikolai og Jonathan ikke kunne svare igen på. Nikolai Grønbjerg Winther kom i mål 16 sek. efter vinderen og vandt bronze, og Jonathan Dagnæs blev nr. 4.

Mads Brandt Pedersen skulle have deltaget i Herre U23 K1 om fredagen, men blev forhindret pga. et ildebefindende udløst af den høje temperatur i Slovenien. Mads Brandt Pedersen deltog derfor i lørdagens Herre Senior K1 løb. Her blev Mads Brandt Pedersen en meget flot nr. 4, efter at have været nede på 10. pladsen, ca. 1 min. efter førergruppen, midt i løbet. Men Mads Brandt Pedersen fik sig roet op til førergruppen igen, og kom ind til sidste overbæring, i den gruppe der skulle kæmpe om sølv og bronze. Men desværre var konkurrencen lidt for hård for Mads Brandt Pedersen, der måtte tage til takke med pladsen som nr. 4.