Cathrine Rask - Europamester

Cathrine Rask er lørdag den 3. juli blevet Europamester i Dame U18 K1 maraton

Cathrine Rask deltager i dagene 3.-5. juli i Europamesterskaberne i kajak-maraton i Bohinj i Slovenien. Og i mesterskabernes første konkurrence, Dame U18 K1, vandt Cathrine Rask guld.

På de første km. af den 19,1 km. lange rute havde Cathrine Rask følgeskab af 4-5 konkurrenter, men ca. halvejs i løbet ved den anden af 4 overbæringer kunne ingen af konkurrenterne følge med længere. Forspringet var i nogle km. kun ca. 20 sek. men mod slutningen viste Cathrine Rask at der stadig var kræfter tilbage da føringen blev udbygget til 1,32 min. i mål.

Annemia Pretzmann har ligeledes været i konkurrence ved EM maraton. Annemia Pretzmann deltog i Dame U23 K1 , og kæmpede længe med i kampen om bronzemedaljen. Til slut måtte Annemia Pretzmann dog nøjes med en 5. plads, efter et flot roet løb.

Svenning Jørgensen har onsdag den 1. juli også deltaget i det der hedder Masters European Cup, og traditionen tro vundet guld i klassen K1 65-69.

Europamesterskaberne fortsætter lørdag og søndag hvor: Herre U18 med: Jonathan Dagnæs, Søren Maretti, Nicolai Winther, Rasmus Vium Madsen og Emil Kræmer udgør det danske U18 Landshold. Og i weekenden skal også Cathrine Rask i ilden igen i K2 med makkeren Line Langelund.