Træningslejr i Ry for KAP 1 og KAP 2.

Silkeborg Kajakklub afholder træningslejr for Kap 1 og Kap 2 på Birkhede Camping i Ry fra søndag den 28. juni til torsdag den 2. juli 2015.

Træningslejren starter på Birkhede søndag kl. 14.00, men vi mødes i klubben og følges ad.

Klubben har lejet 6 hytter med plads til 6 personer i hver og 1 hytte til forældre. Der er et lille køkken, mens bade- og toiletfaciliteter findes i en separat bygning. Der er derfor plads til at spise ved eller i hytterne afhængigt af vejret.

Der vil hele tiden være 2 forældre på campingpladsen. De to forældre skal hjælpe til ved måltiderne, sørge for, at børnene får vasket op, hjælpe, hvis der opstår problemer, og ellers være søde og rare. Vi har derfor brug for i alt 8 forældre, der kan skiftes til at være i Ry fra den ene eftermiddag til den anden.

Søndag skal roerne medbringe madpakke til aftensmad. Mandag til onsdag får de aftensmad fra Hotel Himmelbjerg.

På vejen til campingpladsen kører de hjælpende forældre forbi Hotel Himmelbjerg (Himmelbjergvej 20, 8680 Ry / tlf. 8689 8045) for at hente dagens aftensmad (kl. 17.30). De ny ankomne forældre arrangerer aftensmaden, overnatter, sørger for morgenmad og frokost den næste dag og bytter så med et nyt hold forældre i forbindelse med aftensmaden. De to forældre, som er på campingpladsen i løbet af dagen, køber efter behov ind til morgenmad og frokost den næste dag.

Lucas Jørgensen, Rasmus F. Christensen og Søren G. Hansen står for træningen i løbet af dagen og tager hjem igen efter endt træning.

Forældre og søskende er velkomne til at besøge roerne i løbet af ugen.  I skal melde jeres besøg i campingpladsens reception, og det koster 15 kr. pr. person at være på besøg.

Besøg evt. hjemmesiden www.birkhede.dk , hvor der også findes en god vejbeskrivelse.

Tilmelding senest den 6. juni 2015 til Annemette Bach Larsen på: bachlarsen@mail.dk.

Ved tilmelding bedes I oplyse jeres mobil nummer og evt. særlige forhold vedr. jeres barn.

Pris/Betaling: Træningslejren kr. 600,- for SKK-roere. Evt. roere fra andre klubber skal betale kr. 1.100,-  da SKK giver et tilskud til vores egne roere. Beløbet betales ved trailerpakningen søndag den 28. juni 2015.

TILMELDING til forældredeltagelse også til Annemette Bach Larsen på: bachlarsen@mail.dk senest den 6. juni 2015.

Forældre, som har udgifter til køb af mad i Ry, får refunderet deres udlæg hos Annemette Bach Larsen (husk kvitteringer) søndag i klubben.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at ringe Annemette Bach - 25 78 68 02.

Yderligere information ang. trailerpakning, samkørsel, program for lejren osv. samt plan over forældredeltagelse følger efter den 6. juni.

Deltagere:

Kap1                    Daniel, Ida, Nanna, Maggie, Julie, Jacob, Frederik, Mathilde, Magnus, Lukas, Noah, Astrid, Lukas S, Frida, Oskar, Jeppe.

Kap2                    Kristine, Rikke, Nicolai, Cecilie, Silas, Fie, Thomas.

Mange hilsner

Forældrerådet

Træningslejren i Skanderborg 2010, se om du kan genkende nogen?!

Træningslejren i Skanderborg 2010, se om du kan genkende nogen?!