Bagsværd regatta - lørdag

Ved Bagsværd regattaen 2015 har Silkeborg Kajakklub haft meget flotte resultater i lørdagens finaler. Ud over at mange af vores unge talenter  har kvalificeret sig til søndagens finaler over 200m. og 500m. har der været roet finaler over 1.000m. for senior og U18.

I Herre Senior K1 1.000m. var Silkeborg Kajakklub helt suveræne og hentede både: guld, sølv og bronze. Morten Graversen vandt guld, Emil Stær vandt sølv og Mads Brandt Pedersen vandt bronze. Også Emil Noe Nielsen og Casper Pretzmann havde kvalificeret sig til A-finalen.

I Dame Senior K1 1.000m. vandt Katrine Græsbøll Christensen Sølv.

I Herre U18 K1 1.000m. viste de unge talenter at de også kan ro 1.000m. på højt niveau. Jonathan Dagnæs vandt guld, Nicolai Winther vandt sølv og Søren Maretti vandt bronze. Også Emil Skovgaard og Emil Kræmer havde kvalificeret sig til A-finalen.

I Dame U18 K1 1.000m. vandt Cathrine Rask bronze. Også Anne-Sofie Winther og Benedicte Maul havde kvalificeret sig til A-finalen.

Bagsværd Regatta har i år deltagerrekord med over 350 deltagere, og Silkeborg Kajakklub bidrager med 49 deltagere, og er dermed største klub. Stævnet fortsætter søndag med bl.a. finaler over 200m. og 500m.