K2 Mix Maraton i Ry

 

Kære kajakentusiast

Et maraton kun for K2 Mix. Alle aldre kan deltage, og det er deltagernes alder i kajakken, som definerer klassen!

Løbet har præmier, men som ved vores Havneræs vil vi gerne se deltagere på alle niveauer. Vi lægger op til, at det skal være en hyggelig og sjov eftermiddag sammen - på og omkring Knudsø i Ry, hvor der er god adgang for tilskuere.

Ry Mix er en del af Ry Outdoor (www.ry-outdoor.dk), hvor der er aktiviteter i og omkring Ry hele weekenden - løb, cykling, mountainbike, kanotur, yoga, puls og styrke og meget mere at deltage i eller se på. Så tag gerne hele familien med.

Jeg håber, at I vil dele dette med medlemmer og andre, som kunne have interesse for at deltage. Se vedlagte flyer og informationsark.

Vi har nu 16 tilmeldte K2 Mix kajakker. Vi vil gerne være have udfordret deltagerne - især i de to yngste kategorier og den ældste kategori :-) , så ny frist for tilmelding til normal pris - 300 kr. pr. kajak: 2. pinsedag kl. 12.00.

Der er præmier til alle 1.-3. pladser i alle kategorier.