Opdateret: Startliste og information - Paradisløbet 2015

Opdateret startliste

Information

Link til løbets hjemmeside

Søndag den 3. maj vil Silkeborg Søerne blive fyldt med kajakroere. Silkeborg Kajakklub afholder nemlig den 46. udgave af det traditionsrige Paradisløb. Ca. 140 roere har meldt deres ankomst. Heriblandt er der roere fra hele Danmark, men også enkelte tyske roere vil komme til at ro med om medaljerne.

Kajakroerne skal ud på en 24 km lang rute, der starter på Remstrup Å foran Silkeborg Kajakklub ved Indelukket. Ruten starter og slutter med en omgang på åen, så publikum har mulighed for at følge med. Indimellem skal de selvsagt også en tur over Brassø, igennem Sejs-snævringen og omkring øerne i Paradiset i Borresø.

Der bliver både dystet i de unge U-klasser, i mastersklasserne og i seniorklassen. Desuden vil der både være ener- og toerkajakker til start. Alle klasser stiller til start mellem kl. 11 og kl. 12 og forventes i mål omkring kl. 13.