45 medlemmer hædret af Silkeborg Kommune

Ved Silkeborg Kommune og Idrætsrådet Silkeborgs hærdning af, idrætspræstationer fra 2014, i Jysk Arena tirsdag den 3. marts, modtog 45 af Silkeborg Kajakklubs medlemmer priser for enten: et Dansk Mesterskab eller en medalje ved et international mesterskab i 2014.

Følgende medlemmer blev hædret: Annemia Pretzmann, Casper Pretzmann, Emil Stær, Jeppe Jensby, Anne-Sofie Winther, Jonathan Dagnæs, Katrine Græsbøll Christensen, Mads Brandt Pedersen, Mikkel Thybo, Morten Graversen, Nanna Aagaard, Nicolai Winther, Søren Maretti, Alexandra Svendsen, Benedicte Maul, Cathrine Rask, Emil Skovgaard, Emil Skovsager, Frederikke Maretti, Freya Vium Madsen, Line Langelund, Mette Gravesen, Rasmus Vium Madsen, Caroline Emilie Faurschou, Gustav Skovsager, Mathilde F. Christensen, Thorbjørn Rask, Tobias Bach Larsen, Astrid Eichler Hansen, Frida Bernth Davidsen, Jeppe Maretti, Noah Dyekjær Pedersen, Brian Nymann, Inga Sjøgren, Thomas Rask, Hans Jørgen Pape, Leif Kristensen, Svenning Jørgensen, Andreas Iversen, Emil van der Bijl, Jacob Pixi Iversen, Jeppe Iversen, Martin van der Bijl, Mathias Jensen og Michiel Schreurs.