U16- og U18 Bruttolandsholds-træning i Silkeborg Kajakklub den 28. og 29. november 2015

Dansk Kano og Kajak Forbunds U16- og U18 Bruttolandshold havde i weekenden den 28. og 29. november træningssamling i Silkeborg Kajakklub.

I alt 52 unge talenter, 3 DKF trænere og en holdleder deltog i træningssamlingen. Fra Silkeborg Kajakklub deltog: Emil Skovgaard, Rasmus Vium Madsen, Line Langelund, Benedicte Maul, Cathrine Rask, Alexandra Schmidt Svendsen, Mette Gravesen, Gustav Skovsager, Christian Farsted, Caroline Emilie Faurschou og Mathilde F. Christensen som aktive, og Finn Pape, Lars Damgaard og Niklas M. Hansen som trænere og ledere. Derudover deltog Esben Trabjerg som den sidste DKF træner.

Træningssamlingen havde stor fokus på K2 og K4 træning, og alle 4 træningspas indeholdt træning i K2 og K4. I alt blev der trænet 15 x K4 og 65 x K2 samt 12 x K1. Nogle enkelte fik lavet de K1-test, de manglede, og som de øvrige havde lavet til U16- og U18 Testsamlingen i Vallensbæk den 30. oktober og 1. november.

Træningssamlingen blev ikke ramt af stormen Gorm, da man var færdige allerede kl. 15.00 søndag.

Næste aktivitet for DKFs U16- og U18 Bruttolandshold bliver DKFs U16- og U18 Test- og træningsweekend den 5. og 6. marts i Silkeborg Kajakklub, hvor både U16- og U18 Bruttolandshold og U16- og U18 boblere bliver inviteret.

Tak til de forældre der hjalp med madordning.