U23 Landsholds weekend i snekaos

Dansk Kano og Kajak Forbund afholdte U23 Bruttolandsholds træning i weekenden den 21. og 22. november 2015 i Kano og Kajakklubben 361 i Bagsværd. Trænings-samlingen blev desværre ramt af en kraftig snestorm, der medførte at dele af trænings-samlingen måtte aflyses.

Lørdag startede planmæssigt med at både Herre U23 og Dame U23 fik afholdt 5 x K1 200m. test. Der blev derefter holdt fælles frokost, og holdt et lille møde mellem deltagerne og DKFs Sportschef Bo Vestergaard og U23 Landstræner Finn Pape. Eftermiddagen startede også fint med at Dame U23 fik afholdt 5 x K1 1.000m. men under Herre U23 ’s 5 x K1 2.000m. blev der snestorm, så testen måtte afbrydes efter 3 gennemførte K1 2.000m.  

Snevejret fortsatte hele natten, og søndag morgen lå der ca. 30 cm. sne, samtidig med at det fortsat sneede lidt og blæste kraftigt. Derfor blev den planlagte K2 og K4 træning aflyst og erstattet af et valgfrit indendørs træningspas, og efter fælles frokost kl. 12.00 sluttede samlingen.

For Silkeborg Kajakklub deltog: Nanna Aagaard, Anne-Sofie Winther, Mads Brandt Pedersen, Jonathan Dagnæs, Nicolai Winther og Emil Kræmer.  Casper Pretzmann, Søren Maretti og Katrine Græsbøll Christensen var også inviteret men havde sendt afbud pga. træningslejr i udlandet, skade og sygdom.  

Næste aktivitet for U23 Bruttolandsholdet bliver Test-weekenden på Elitecenteret den 12. og 13. december, hvor U23 Bruttolandsholdet skal lave løbe- og vægt-test sammen med seniorlandsholdet.