12 roere til Havneræs i Randers

I søndags deltog 12 roere fra Silkeborg Kajakklub i Havneræs i Randers. Til løbet var der mere end 100 roere fra primært jyske klubber og herudover også enkelte roere fra Nordtyskland.

Havneræs i Randers er årets første kajakløb, hvor det er muligt at komme på vandet og få indfriet nytårsforsætterne om mere motion. Løbet blev afviklet i strålende sol og med temperaturer over frysepunktet.

Havneræs er for dem, der nyder at ro om vinteren, men det er også konkurrence. Det er således vintersæsonens chance for at komme ud at ro med ligesindede og der bliver udkæmpet mange små kampe om placeringerne (ikke kun om førstepladsen men også om de sekundære placeringer).

Selvom Silkeborg Kajakklub stillede med et mindre hold end tidligere, vandt de alligevel 2 klasser: 5 km K1 Kap (dame) og 5 km K1 Tur (herre). Herudover var der også flotte individuelle resultater.

I løbet af vintersæsonen er der i alt 5 Havneræs, der afholdes den første søndag i månederne november til marts. Næste Havneræs afvikles i Silkeborg den 1. februar 2015, så her bliver Remstrup Å fyldt med kajakker. Starten går kl. 11 og alle er meget velkomne til at komme og kigge på og heppe på de lokale helte.

Fra Silkeborg Kajakklub deltog Nicolai Kristensen, Morten Bujakewitz, Mads Holm, Noah D. Pedersen, Julie Larsen, Astrid Hansen, Lukas Solne, Oskar Schauffuss, Maggie D. Pedersen, Sissel Risbjerg, Tim Pedersen og Søren G. Hansen