17 nye bådpladser

De sidste par dage er bådpladserne i port 9 og 21 blevet bygget om til at indeholde flere bådpladser end tidligere. I port 8 er der også fundet plads til lidt flere både end tidligere.

Der er i alt skaffet 17 nye bådpladser. De 9 af pladserne er skaffet i port 9, 5 pladser er skaffet i port 21 og 4 pladser er skaffet i port 8. De mange nye bådpladser er skaffet ved at samle smalle konkurrencekajakker i nogle porte, og brede tur- og motionskajakker i andre porte. Kajakkerne i de ombyggede porte ligger lidt tættere end tidligere, og det kræver derfor lidt mere koordinering og præcision at lægge kajakken ind på plads. Det håber vi alle hurtigt får lært.  

Smalle kajakker fra port 10, 11 og 15 er flyttet til port 9 og 21, og brede kajakker fra port 9 er flyttet til port 10 eller 11. Ca. 50 kajakker har flyttet plads. Der er gjort meget for at alle har en plads der passer til brugeren, men skulle der være kajakker, der ligger uhensigtsmæssigt, kan der sandsynligvis hurtig findes en løsning, der tilfredsstiller alle. Ejerne, af de private kajakker der har skiftet plads, bedes meddele bådpladsudvalget om den nye placering.

Det er planen at flere porte skal have ombygget bådpladserne. Det forventes at der herved kan skaffet yderlig 10-15 nye pladser til klubbens og medlemmernes mange kajakker.