Finn Pape overtager ansvar for talentarbejde i DKF regi sammen med Cheftrænerrollen i Superkraftcenter Silkeborg

DKF har for at styrke strukturen omkring arbejdet med U16, U18 og U23 talenterne i Danmark lavet aftale med Finn Pape om at varetage en nyoprettet halvtidsstilling som Talentchef i DKF regi.

Målet med den nye struktur er at skabe en større talentbase, og at flere talenter udvikles til et internationalt seniorniveau.

Arbejdet vil være struktureret omkring de tre landshold (U16, U18 og U23), hvor der vil være assistentlandstrænere med reference til Finn.

For U16 fortsætter Lars Damgaard i 2015 som assistentlandstræner ligesom i 2014.

Der henvises til DKF's hjemmeside for yderligere information.


Finn har gennem en årrække skabt en række fantastiske resultater både i Silkeborg Kajakklub og med U16 og U 18 landshold med både verdensmesterskaber, en række europamesterkaber og en bunke nordiske og danske mesterskaber.

Med sin imponerende resultatliste er Finn et naturligt og oplagt valg til det nye talentchef job.

Finn vil fortsat være ansat i Silkeborg kajakklub som cheftræner for Superkraftcenter Silkeborg, men vil med det nye ansvar være nødt til at reducere sin arbejdstid i Silkeborg.

Der arbejdes på at tilpasse træneropgaverne så de fordeles anderledes og på flere hænder, og samtidig sikre at kontinuiteten og kvaliteten bevares.

Dette giver samtidig mulighed for også at "talentudvikle" på vores egen trænergruppe og dermed fremtidssikre vores høje sportslige niveau.

Med denne aftale bidrager Silkeborg Kajakklub kraftigt til udviklingen af elitekajaksporten for hele Danmark.

Stort tillykke til Finn og DKF