6 danske U18 og U23 roere har været på vandet i Piestany, Slovakiet til U-EM Maraton.

Fra morgenstunden fredag var Cathrine Rask-Silkeborg, Stine Høj Møller-Vejle, Nicolai Winther-Silkeborg og Mikkel Ibsen- Maribo ude på ruten, henholdsvis 18,7 km og 22,5 km.

Sidst på formiddagen var det så Annemia Pretzmann-Silkeborg og Elias Ryom Kramer-Limfjorden og SKCS, der var i gang, med henholdsvis 22.5 km og 26,2 km.

Efter at stævnets live-streaming vågnede op til dåd, kunne også vi herhjemme følge roerne rundt på banen og i overbæringerne. Fantastisk at opleve den fightervilje og styrke som var så tydelig på billederne.

Resultaterne:

Fredag:

U18 K1/ Cathrine Rask (16 år), 4. plads efter tre 18 årige!

U18 K1/ Stine Høj Møller, 13. plads.

U18 K1/ Nicolai Winther, 8.plads.

U18 K1/ Mikkel Ipsen, 14. Plads.

U23 K1/ Annemia Pretzmann, 5. plads.

U23 K1/ Elias Ryom Kramer, 14. plads.

Cathrine og Line!

Cathrine og Line!

 

 

Lørdag er der løb i K2, og her er distancen 22.5 km, for drengene og 18,7 km for pigerne.

Med startnummer 2 er det Nicolai Winther og Andreas Woltmann fra Vejle, der skal vise deres styrke.

Cathrine Rask skal også i gang igen. Denne gang har hun klub,-  og landsholdskammerat Line Langelund på bagsædet. De har vist rigtig god formstyrke, og kan meget vel være med helt fremme, igen skal vi huske at de er 16 år, og ror mod Europas stærkeste U18 piger. Det samme gør den anden danske båd, hvor vi har Freya Vium Madsen og Mette Gravesen klar til at gøre deres allerbedste.

I K2 for Herre U18 er det Nicolai Winther, der til lejligheden har Andreas Woltmann på bagsædet, også de har vist rigtig god form, og kan sikkert også være med helt fremme, hvis de formår at holde hovedet koldt og venter med at bruge den sidst energi, til allersidst.

Annemia Pretzmann er også på vandet igen, denne gang i det hun kalder for et bonusløb? og denne gang i Seniorklassen, - og sølle 26,2 km.

I Herre seniorklassen vil man kunne følge Martin Larsen-Sorø og Nikolai Blach-Skanderborg(SKCS), som tager en tur på 30,0 km.

Søndag er Elias Ryom Kramer på vandet igen, denne gang sammen med sin K2 Makker Nicolai Blach fra Skanderborg.  De træner begge flittigt i SKCS.

 

Desuden vil Martin Larsen fra Sorø være på vandet i seniorklassen.

Stort tillykke til Jer, der har været på vandet i dag fredag, og alt muligt pøj – pøj til Jer, der skal i morgen og på søndag!

Følg de danske roere her:

http://www.piestanymarathonec2014.com/default/live/