Casper Pretzmann nr. 12 i K1 og nr. 18 i K2, sammen med Emil Stær, ved World Cup debut

Casper Pretzmann fik en godkendt debut ved sit første World Cup stævne som senior. Casper Pretzmann blev henholdsvis nr. 12 i K1 og nr. 18 i K2 sammen med Emil Stær

Efter nogle succesfulde år i ungdomsrækkerne er kajakroeren Casper Pretzmann, fra Silkeborg Kajakklub, i 2014 rykket op i seniorrækkerne, og efter en god sæsonstart var Casper Pretzmann udtaget til det danske landshold, der deltog ved World Cup stævnet i Ungarn den 23.-25. maj. World Cuppen i Ungarn var sæsonens 3. og hidtil største med deltagelse af kajakroere fra 53 lande.

Casper Pretzmann opnåede sin bedste placering på Herre K1 5.000m. hvor Casper Pretzmann kom i mål som nr. 12 i tiden 21.20,90 min. hvilket var 1,28 min. efter den regerende Verdensmester på distancen Ken Wallece fra Australien som vandt. Efter starten af det 45 mands store felt kom Casper Pretzmann med i tredje gruppe, der indeholdt placeringerne fra 9 til 13. Casper Pretzmann lavede et godt stykke arbejde i gruppen, og endte til sidst på en 12. plads.

Casper Pretzmann deltog også i toerkajak, sammen med Emil Stær, også fra Silkeborg Kajakklub. Casper Pretzmann og Emil Stær blev nr. 18 på Herre K2 1.000m. Via indledende heat, og en 6. plads i semifinalen kvalificerede Casper Pretzmann og Emil Stær sig til B-finalen der gjaldt placeringerne fra 10 – 18. I B-finalen var Casper Pretzmann og Emil Stær placeret på bane 9, og havde dermed en del sidevind, og selv om de kæmpede godt gennem hele løbet blev det kun til en samlet placering som nr. 18.