Paradisløbet blev afviklet for 45. gang i weekenden.

Det traditionsrige Paradisløb blev afviklet i søndags med 154 deltagere.

Mange af klasserne blev vundet af Silkeborgroere.

24 kilometer skulle der ros i Senior og U18 klasserne. Det samme for masterklasserne, og motionisterne og U14 og U16 klasserne roede 12 km. De yngste roere i U12 klassen havde en rute på 8 km.

Dameseniorklassen var blevet lagt sammen med U18 dameklassen, og her stod tre U18 landsholdsroere klar til at sige tak for det. Bronzevinderen fra EM maraton 2013 Katrine Græsbøll Christensen vandt løbet foran den dobbelt nordiske seniormester på maraton distancen Annemia Pretzmann. På tredjepladsen kom den forsvarende dobbelte U16 maraton danmarksmester 2013, Anne-Sofie Winther som i år er rykket op i U18 klassen. Fjerdepladsen gik til den tredje U18 landsholdsroer Bolette Nyevang fra Holte.

Damesenior.

Damesenior.

Herreseniorklassen havde ikke overraskende Casper Pretzmann øverst på skamlen. Casper fik følgeskab af to træningskammerater Nikolaj Black (Skanderborg) og Jesper Beer (Limfjorden), som til dagligt træner sammen med Casper i Silkeborg Kajakklub.

De to verdensmestre, hvisker nok hemmeligheder til hinanden.

De to verdensmestre, hvisker nok hemmeligheder til hinanden.

I Herre U18 var der heller ikke så meget tvivl om medaljeplaceringerne, idet Mads Brandt Pedersen i meget overbevisende stil og med mere end 3½ minut til nærmeste konkurrent, og faktisk kun 2 sekunder efter vinderen af seniorklassen, roede sig til en sikker guldmedalje. På andenpladsen kunne U16 Danmarksmesteren fra 2013 Nikolai Winther, i dag U18, spurtbesejre holdkammeraten Jonathan Dagnæs. På fjerdepladsen Søren Maretti.

Herre U18, 1-2-3!

Herre U18, 1-2-3!

I Herremastersklassen var der også to Silkeborgroere på podiet. Rene Larsen, der også i sin ungdom var en meget succesrig kaproer, lod ingen i tvivl om udfaldet, og havde roet et solidt forspring ud til klubkammeraten Jan Højris på andenpladsen

Victoria kan få sin Far til det meste. BEMÆRK - Rene`s fine nye klubdragt.

Victoria kan få sin Far til det meste. BEMÆRK - Rene`s fine nye klubdragt.

I drenge U16 var der en bronzemedalje til Emil Skovsager.

I pige U16 vandt Mette Gravesen.

U14 klassen havde Gustav Skovsager på en sølvmedaljeplads.

Pige U16.

Pige U16.

Fint besøg i klubben.

Fint besøg i klubben.