Hjælper til Nordiske Mesterskaber 2014

Som mange måske allerede ved, så skal vi afholde nordiske mesterskaber i maraton den 4. - 6. juli i Sølystparken og på Langsø. Tiden nærmer sig med hastige skridt og stævnegruppen er midt i planlægningen, men har brug for din hjælp. Mesterskabet afholdes over hele weekenden og der skal bruges mange hjælpere og hænder til opgaver som vendepunktskontrollører, overbæringskontrollører, kagebagere, salgsvognsekspedienter, sektretærer, kokke, opstillere, opryddere, tidtagere og meget andet.

Er det noget du har lyst til at være en del og vil bidrage til at mesterskaberne bliver en succes, så kan du finde et stort opslag på opslagstavlen i klubben, hvor du kan skrive dig på. Her er også en lille arbejdsbeskrivelse af opgaverne. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lars Damgaard på lars.d@ofir.dk