Træningslejr i Frankrig

Træningslejren er en forberedelse til stævnesæsonen 2014, og har indeholdt store træningsmængder for deltagerne. Der har været trænet 3 gange dagligt og været holdt en enkelt fridag for dem der har deltaget i to uger og halvanden fridag for dem der har deltaget i 3 uger. I dag fredag den 25. april er sidste træningsdag.

Vi har boet og trænet på træningscentreret her i Le Temple sur Lot, hvor der også har været andre idrætshold på træningslejr. Bl.a. har der været mange store engelske roklubber og ro-hold fra engelske kostskoler, og der har været kajaklandshold fra Hviderusland og Kasakhstan, samt klubhold fra Tyskland. Derudover er det franske kajakpololandshold kommet for et par dage siden.

Der har været et godt kammeratskab på turen, og alle deltagere har bidraget til et godt træningsmiljø. Der har deltaget gæster fra klubberne i: Frederikshavn, Holstebro, Struer, Skanderborg, Holte, Neptun, Limfjorden og Gladsaxe.

Alle kommer hjem omkring lørdag aften uanset om de flyver hjem eller om de kører med bådtransporten.