Havneræs i Ry

I søndags deltog 24 roere fra Silkeborg Kajakklub i Havneræs i Ry.

Til løbet var der mere end 130 tilmeldte roere fra primært jyske og fynske klubber og herudover også roere fra Nordtyskland.

Havneræs i Ry er for mange en juletradition, idet mange ror med nissehuer og i klubhuset er der kaffe på kanden og julebag på bordene.

Havneræs er for dem, der nyder at ro om vinteren, men det er også konkurrence. Det er således vintersæsonens chance for at komme ud at ro med ligesindede og der bliver udkæmpet mange små kampe om placeringerne (ikke kun om førstepladsen men også om de sekundære placeringer).

Vanen tro klarede Silkeborg Kajakklub sig igen godt, idet kajakklubben vandt ca. halvdelen af startklasserne – primært på 5 km-strækningen, da Silkeborg har mange børne- /ungdomsroere med. Herudover var der mange flotte individuelle resultater.

I løbet af vintersæsonen er der i alt 5 Havneræs, der afholdes den første søndag i månederne november til marts. Næste Havneræs afvikles i Randers den 4. januar 2015 og i februar bliver det Silkeborgs tur.

Fra Silkeborg Kajakklub deltog Finn Pape, Søren G. Hansen, Julie Larsen, Noah D. Pedersen, Silas Runholm, Nicolai Kristensen, Morten Bujakewitz, Ida Bladt Krabbe, Simon Bek, Christian Farstad, Mathias Fenger-Eriksen, Gitte Thybo, Cathrine Rask, Thomas Rask, Thorbjørn Rask, Rasmus FC, Camilla Rask, Charlotte Rask, Maggie Dyekjær Pedersen, Tim Pedersen, Lukas Solne, Oskar Schauffuss, Kristine Rohde og Cecilie Amstrup