Silkeborg Kajakklub deltog med 17 roere til dette års Ergometer DM.

I alt var 218 roere fra 29 klubber samlet for at konkurrere, og stævnet blev afholdt i Rødovre Centret med mange handlende som tilskuere.

Stævnet blev afholdt i et samarbejde mellem Dansk Kano og kajakforbund og Dan Sprint A/S.

Silkeborg Kajakklubs roere klarede sig alle sammen godt, og havde flere medaljer med hjem.

Mest markant var Emil Skovgaard, der vandt DM på 1000m, og en sølvmedalje på 200m.

Cathrine Rask havde masser af tekniske problemer med romaskinerne i næsten alle løb, på 500m rakte hendes tid til en sølvmedalje. I 5000m holdstafetten roede hun sammen med sine holdkammerater Casper Pretzmann, Lars Damgaard og Katrine Christensen, og de kom ind på en 3. plads.

Freya Vium Madsen var også rigtigt godt roende, og vandt bronze på både 500m og 200m.

IMG_0337.JPG

Hos seniorerne var der også flotte resultater, og klubbens assistenttræner Lars Damgaard viste at han bestemt ikke har tabt hverken styrke eller hurtighed. Lars roede sig til en sølvmedalje på 200m, og en 5. plads på 1000m.

Verdenseliteroeren Emil Stær kæmpede sig til en bronze på 1000m distancen.

Gustav Skovsager var ligesom Freya debutant til Ergometer DM, men gik som hende, uimponeret til opgaven og snuppede en bronzemedalje med hjem på 500m.

Finn Pape.JPG

Cheftræner Finn Pape havde også meldt sig til, og kunne med flotte tider hjemtage to bronzemedaljer i Masterklassen +55.

Nicolai Winther roede flotte tider i de indledende løb, men blev ramt at den ”utaknemmelige” 4. plads i begge sine løb, men han fik undervejs vist at han har stor styrke.

Desuden deltog fra Silkeborg, Frederik Faurschou, Lucas Jørgensen, Jonathan Dagnæs, Jeppe Maretti, Frederikke Maretti, Rasmus Vium Madsen, Emil Skovsager.

Resultater og tider kan læses her:

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0ApTh2dgO_KvfdG90MDBGUGMxdWVVUGx6TlBVTVhsV2c&gid=0

IMG_0338.JPG
IMG_0340.JPG