Ændring i rengøring af klubhuset

Gennem en årrække har Leif Kristensen varetaget rengøringen i kajakklubben.

Efter forarbejde i sponsorudvalget har bestyrelsen imidlertid indgået en kombineret rengørings- og sponsoraftale med B.H.Rengøring og derfor stopper samarbejdet med Leif ved udgangen af august måned (idet B.H. Rengøring dog også er behjælpelig med rengøringen under Leif´s sommerferie i uge 32, 33 og 34).

Med den nye rengøringsaftale flyttes visse opgaver som f.eks. indkøb af kaffe, tømning af sodavandsmaskine m.v. til andre medlemmer. Vi håber, at skiftet foregår uproblematisk, men skulle vi have overset en opgave, så lad os høre.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke B.H.Rengøring for en god rengørings- og sponsoraftale. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Også en stor tak til Leif for et mangeårigt og godt samarbejde – vi glæder os fremadrettet til at se dig i klubben som ”almindeligt” men værdsat medlem.

Venlig hilsen

Peter Nyegaard Jensen