U18 og U21 Landsholdet til Nordiske Mesterskaber er udtaget.

Ca. en måned efter at U16 roerne fik besked om hvem der var udtaget og til hvilke discipliner de skulle ro, fik U18 og U21 roerne endelig også at vide hvem og hvad der skulle roes.

Fra Silkeborg er der udtaget 2 U21 og 8 U18 roere.

Udtagelserne er foretaget på baggrund af præstationerne til Copenhagen Spring Regatta i april måned og til Bagsværd Regatta d. 1. -2. juni.

De Nordiske Ungdoms Mesterskaber afholdes i år på Bagsværd Sø, som for mange roere er deres anden hjemmebane, da rigtigt mange stævner afvikles der.

De seneste år har Danmark vundet det samlede Nordiske Mesterskab som afgøres efter et pointsystem, hvor landene får point efter placeringerne i alle løb. 

Silkeborg Kajakklub har med de seneste udtagelser, 19 ungdomsroere på landsholdet.

U21

Christian Karlskov og Annemia Pretzmann.

U18

Casper Pretzmann, Morten Graversen, Mads Brandt Pedersen, Mikkel Thybo og Sebastian Søndergaard, Katrine Græsbøll Christensen, Nanna Aagaard, Christina Winther.

U16

Cathrine Rask, Anne-Sofie Winther, Line Langelund, Mette Gravesen, Søren Maretti, Emil Skovgaard, Nicolaj Winther, Jonathan Dagnæs og Frederik Faurschou.

Her kan du læse begrundelserne for udtagelsen af U18 og U21:

http://kano-kajak.org/2013/07/05/udtagelse-til-num-pa-bagsvaerd-so-den-10-118/

 

 

Stort tillykke med Jeres udtagelser.

Alle der kender Jer, ved at I vil gøre alt, hvad I kan for at yde det bedste I kan.

Mere forventer vi heller ikke af Jer.

Vi ved, at I er i blandt verdens bedste, og det skal I være stolte af.

Husk at vise at I er stolte af Jeres præstationer, så op med armene når I kommer på skamlen.

Vi gætter på, at der vil være rigtigt mange danske kajakigans på Bagsværd Rostadion.

Husk at invitere alle dem I kender, og sig at de skal til landskamp, og selvfølgelig være klædt i rødt og hvidt, og som minimum have flag og godt humør med, - og meget gerne have øvet sig på nationalsangen.

Det får de uden tvivl brug for!

Del på FB osv.

Casper P. med stort overblik klapper tilbage til de mange forældre, som var fløjet til Tampere i Finland, for at støtte det danske super ungdomslandshold.

Casper P. med stort overblik klapper tilbage til de mange forældre, som var fløjet til Tampere i Finland, for at støtte det danske super ungdomslandshold.