Tur-afdelingen har afviklet en vellykket tur til himmelbjerget

Søndag den 7. var tur afdelingen på tur til Himmelbjerget med stop og badning i Slåensø.

Der var afgang fra klubben kl. 10 med højt humør i 14 turkajakker og en enkelt havkajak.

Vejret kunne ikke være bedre til sådan en tur, høj sol og ingen vind.

 Den medbragte frokost blev indtaget på toppen af Himmelbjerget og efter fyldning af vandflasker osv. blev flokken delt i to. Et hold som tog turen tilbage med Møgelø og Lilleø inkluderet. Et andet hold tog den mere direkte vej til Slåensø hvor vi alle mødtes igen.

I Slåensø blev de fleste nedkølet i det indbydende vand i højsøen. En enkelt roer foretrak dog at henlægge den slags aktiviteter til et senere tidpunkt og til andre mere eksotiske vande. Hvilket også viste sig at der skulle blive rig lejlighed til.

Hjemturen blev en udforende begivenhed med den sædvanelige eksplosive aktivitet, som optræder på søerne, på en sådan fantastisk solskinsdag. Der var bølger og skvulp fra alle retninger og for det meste på samme tid.

Kl. 15 var vi alle hjemme i klubben igen. Alle godt brugt, på den gode måde og enige om at den slags ture kan vi ikke få nok af. 

Stor tak til Jette og Erik, for igen at have arrangeret en god tur, med et vejr som kunne tilbyde en perfekt kulisse til en dejlig dag på søerne og på Himmelbjerget.

  

 

2013-07-07 13.10.39.jpg
2013-07-07 11.06.16.jpg