DM guld til yngste og ældste Silkeborg Kajakklub roere.

Ved weekendens DM stævne i Maribo var det meget tydeligt at alle aldre kan være med i kampen om danske mesterskaber.

Klubbens yngste deltager Jeppe Maretti på 9 år forsvarede sit DM Maraton fra sidste år, og klubbens nestor Svend Borgbjerg (+65) vandt også sin klasse.

I Masterklasserne var Silkeborg repræsenteret af Brian Nymann (+35 år) som vel roede et af sine bedste løb i lang tid, og han kunne derfor vende hjem med en bronzemedalje.

Thomas Rask (+40) kunne i år fejre, at det var 29 år siden han roede sit første maraton DM, og han lagde som altid hårdt fra start og tog føringen efter ca. 150 meter. Thomas trak sig ca. midt i løbet med tekniske vanskeligheder.

Svend Borgbjerg stillede som omtalt op i +65 år, og han tog føringen fra start i sin klasse, og roede en sikker DM titel i hus på den 21,5 km lange rute med 5 overbæringer.

Endnu en af de alleryngste Silkeborg roere viste at hun er med i toppen. Pige U10 Frida Bernth Davidsen forsvarede også sit DM fra sidste år, ved ligesom Jeppe Maretti at vinde i meget overbevisende stil.

I U12 var der ingen Silkeborg drenge til start, men hos pigerne vandt Caroline Axelsen også en sikker sejr, og kan det næste år skrive Dansk Mester på penalhuset.

Drenge U14 havde Thorbjørn Rask til start og han roede et flot og veldisponeret løb, og kunne som den eneste Silkeborgdreng til start i denne klasse, i både K1 og K2 tage en velfortjent bronzemedalje med hjem til den allerede store medaljesamling.

I pige U14 klassen vandt Caroline Emilie Faurschou lidt overraskende et dramatisk K1 løb, hvor den stærke holdkammerat Frederikke Maretti i en vending ramlede sammen med en roer, og desværre for Frederikke måtte hun en tur i vandet. Frederikke kom dog tilbage i båden og gennemførte løbet på en 7. plads. Flot at vise så stor vilje og god sportsånd ved at gennemføre løbet alligevel. Sammen vandt Frederikke og Caroline Emilie sølv i K2.