Sommertur til Sverige 2. - 9. august. Det er nu du skal tilmelde dig, denne mulighed for en rigtig god fællestur for alle roere i SK

Sommertur til Sverige - både for tur- og havkajak.
I år går sommerturen til Sverige, nærmere bestemt de mange søer nord for Göteborg ved Bengtsfors, hvor vi camperer på Dalsland camping lige ned til vandet. Meningen er naturligvis at gå på opdagelse på de mange søer.

Ärtingen og Lelången giver en del turmuligheder. Man sætter bådene i Ärtingen ved campingpladsen og der kan via en rørforbindelse under vejen 7-800 m fra campingpladsen roes ud i Lelången. En rundtur i Ärtingen er ca. 24 km, mens man næppe når gennem Lelången på én dag. Via Bengtsfors er der også forbindelse sydpå til Laxsjön, og tager man en kort køretur med bådene på traileren, giver søen Svärdlången 4-5 km fra Bengtsfors en flot naturoplevelse. Den er lukket for motorbåde og kan også være en god mulighed på blæsende dage, da den er ret smal og i læ af høje skråninger.

Der er foreløbigt booket 2 biler samt 1 trailer til færgen Grenå-Varberg og retur. Da færgepriserne stiger i pris frem mod sommeren, vil hurtig tilmelding være en fordel. Hvis du er interesseret, skal du derfor hurtigst muligt kontakte Erik. 
Har du ikke mulighed for at tilmelde dig allerede nu, er der altid mulighed for at køre syd om - over Storebælt og Øresund. Det koster blot ca. 125 kr mere end færgeoverfarten.

Den lille trailer er booket. Skulle der blive brug for det, kan vi supplere med både på tagbøjler.

Prisen for turen er - baseret på ”Flexi”- priser - inkl. kørsel, færge og telt på campingpladsen: ca. 1.200 kr. Hertil kommer maden - vi kan evt. medbringe en del hjemmefra for at gøre det billigere.

Det ville være dejligt at se såvel nye som gamle ”turroere” på denne tur - også havkajakker kan her finde fin anvendelse. Dem der skulle have lyst til det, kan tage et par dage ud i vildmarken, men vil forhåbentlig også være med til det sociale hjemme på campingpladsen.

TILMELDING HER

Formøde i klubben mandag den 24. juni kl. 19.00
Bindende tilmelding her senest søndag den 23. juni. Senere tilmelding dog mulig hvis du kører selv - efter henvendelse til Erik Overbeck 

Læs om en deltagers super-oplevelser på turen til Plön i 2007 
Se også billedgalleri fra turene i 2010 og 2012.

200.jpg
Bengtfos.jpg