Silkeborg Kajakpolo-herrer fører i kampen om det danske mesterskab.

Kajakpoloerne var i weekenden i Odense til anden afdeling af Danmarksturneringen.

Herre-liga holdet vandt 2 kampe og spillede 1 uafgjort. De fører nu ligaen før de sidste to stævner, og er næsten sikre på en af de fire pladser i slutspillet.

Vores U18-hold var ved sæsonens start seedet i den svageste af to grupper. De er gået ubesejret gennem gruppespillets otte kampe og er nu klar til mellemrunden, hvor de skal kæmpe om en af de fire pladser i slutspillet.

Herre-liga holdet besejrede bl.a. sidste års danske mestre fra Skovshoved i en tæt 5-4 sejr. Undervejs lavede Pixi et dejligt frækt mål. Der blev begået et frikast mod Jannik, som straks afleverede bolden til Pixi. Pixi blev tacklet og gav sig til at diskutere med dommeren.

Dommeren holdt på, at frikastet var taget, hvorefter Pixi stadigt havde blikket rettet mod dommeren, mens han naivt spurgte, om han så godt måtte kaste ....