De yngste af Silkeborg Kajakklubs talentroere viste, at de også vil være med i toppen af dansk kajaksport.

Thorbjørn Rask og Caroline Emilie Faurschou er i denne sæson rykket op i U14 klassen.

De sidste år har de været meget scenevante omkring sejrspodierne.

I dette lidt ældre selskab viste de stadig tænder og formåede de at ro sig i A finalerne i K1 i flere discipliner, og Caroline Emilie vandt endda en bronzemedalje i K1/200m.

Nanna som ellers har været skadet og kun har trænet i få uger efter en 3 måneders skadespause, viste at formen fortsat er god og hun opnåede en flot 7. plads i A-finalen på 500m, samt en 2. plads i B-finalen på 200m.  

Andreas Hesseldahl Føns kæmpede sig i B-finalerne i K1-løbene i det store U14 felt, og sammen med Thorbjørn fik han 6. pladser i begge K2 A-finalerne.

I U14 klassen, hvor konkurrencen er rigtig hård, havde Silkeborg Kajakklub også fire roere med fra klubbens Kap 1 hold.

Ida Bladt Krabbe opnåede I sine B-finaler placeringer som henholdsvis nr. 6 på 200m og nr. 8 på 500m. Hos drengene blev det til 8. pladser i semifinalerne på 200m og 500m for Emil Hoff, samt en 9. plads i semifinalen på 200m til Carl Johannes Fosmark.

I U12 klasserne stillede Silkeborg Kajakklub op med 8 roere, hvoraf nogle var erfarne stævnedeltagere mens Bagsværd Regatta for andre var deres allerførste kajakstævne nogensinde.

Jeppe Maretti som trods sine kun 9 år allerede har roet ved Bagsværd Regatta 2 gange tidligere stillede sammen med Tobias Bach Larsen til start i kap klassen, hvor de begge roede 200m og 500m i både K1 og K2.

De to opnåede begge finale pladser og på 200m distancen blev Jeppe nr. 5 og Tobias nr. 6 mens det forholdt sig omvendt på 500m, hvor Tobias blev nr. 5 foran Jeppe på 6. pladsen.

 I K2 samlede de deres fælles kræfter og opnåede flotte sølvmedaljer på både 200m og 500m distancerne. Caroline Axelsen og Matilde F. Christensen som tidlige på foråret var rigtigt godt roende ved Lübeck Regatta, roede også i kapklassen i både K1 og K2 på begge distancer i Bagsværd og opnåede begge meget flotte resultater.

 Caroline Axelsen vandt guld på 500m, samt sølv på 200 mens Matilde tog 5. pladsen i begge løb. I K2 var pigerne helt suveræne og kom på begge distancer over målstregen langt foran deres konkurrenter.

 Ved Bagsværd Regatta er der for børn under 12 år også en såkaldt tur klasse, som er tiltænkt børn som ikke er så erfarne ud i kaproning. Silkeborg havde i denne klasse fire roere til start og de gjorde det alle rigtig godt. Anders Friis som ved Bagsværd Regatta oplevede sit første sprint stævne, gik til opgaven uden præmierenerver, og roede sig til medaljer i begge sine løb. Sølvmedalje på 200m og bronze på 500m.

 Astrid Eichler Hansen roede flot og vandt guld på både 200m og 500m. På begge distancer havde hun selskab af to helt nye medlemmer af Silkeborg Kajakklub, nemlig Anne og Lærke Langelund, som begge kun har roet kajak i få uger. Både Anne og Lærke klarede udfordringen flot og viste konkurrenterne at de bør tage sig i agt fremover. Anne var endda så stærkt roende, at hun vandt en sølvmedalje på 500m og en bronzemedalje på 200m. I K2 opnåede søskendeparret to flotte 5. pladser.