Fantastisk EM maraton for Silkeborg Kajakklub

Casper Pretzmann blev den helt store sejrherre ved EM maraton 2013. Casper Pretzmann vandt guld i både Herre U18 K1 og i Herre U18 K2. I K1 løbet havde Casper Pretzmann følgeskab af Mads Brandt Pedersen det meste af vejen på den 22 km. lange rute, og da ingen andre kunne følge med vandt Mads Brandt Pedersen hermed sølvmedalje. I K2 løbet sagde Casper Pretzmann og Morten Graversen farvel til alle konkurrenter efter få hundrede meters roning, og kom i mål over 3 minutter før nr. 2.

Silkeborg Kajakklub vandt endnu en medalje i U18 klassen. Katrine Græsbøll Christensen kæmpede sig til en bronzemedalje i Dame U18 K1 klassen.

Jeanette Løvborg var så tæt på at vinde medalje, som man kan komme uden at vinde medalje. Jeanette Løvborg blev nr. 4 i både Dame Senior K1 og i Dame Senior K2. I K1 løbet endte Jeanette Løvborg med at komme til at ro det meste af løbet alene, hvorimod de 3 førende kunne samarbejde det meste af løbet. Det lykkedes derfor ikke Jeanette Løvborg at få kontakt med de 3 førende og måtte derfor tage til takke med 4. pladsen. I Dame Senior K2 deltog Jeanette Løvborg sammen med Annemia Pretzmann. Og også i K2 løbet blev det den utaknemmelige 4. plads, der blev resultatet af et ellers godt roet løb. Annemia Pretzmann deltog også i Dame U23 K1, hvor hun sluttede som nr. 5. 

I Masters klasserne deltog Silkeborg Kajakklub med 2 deltagere. Svenning Jørgensen ville ikke stå tilbage for de unge klubkammerater i U18 klassen, og vandt guld i sin aldersklasse Herre 65-69 år K1. Og Brian Nymann der havde debut på den internationale scene endte som nr. 11 i Herre K1 35-39 år.

Jeanette og Annemia.jpg